Ми у Facebook
20.07.2015, 12:30

На Рівненщині втопився військовослужбовець із Тернопільщини

Троє військових 17 липня пішли до кар’єру, що у селі Нова Любомирка Рівненського району, аби випрати свої речі та покупатися.
40-річний чоловік у водоймі заплутався за водорості та почав тонути. Попри всі реанімаційні заходи, життя військовослужбовця врятувати не вдалося.

На Здолбунівщині втопився чоловік

Чоловік родом із Тернопільської області. Служив у Білій Церкві Київської області. П’ятого липня старшого лейтенанта відкомандирували до Рівненського полігону командиром.

На Рівненщині втопився 16-річний хлопець

Товариші кажуть, що чоловік добре вмів плавати. Коли побачили, що той тоне, кинулися рятувати. Витягли його із води і почали надавати першу медичну допомогу, повідомивши одразу швидку. Оскільки потерпілого витягли на острівець посеред водойми, лікарі не могли туди дістатися і викликали на підмогу рятувальників. Та попри допомогу і місцевих рибалок, і лікарів із військової частини, врятувати життя військовослужбовця не вдалося.

На Рівненщині втопився підліток [+Відео]

Тіло чоловіка доставили в морг для проведення судово-медичної експертизи.
Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області Володимир Мамай, наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Згідно із висновком судово-медичної експертизи смерть настала внаслідок механічної асфіксії — утоплення.






На правах реклами