Ми у Facebook
20.07.2015, 19:15

Ветерани київського «Динамо» мінімально поступилися аматорам із Гощі [Фото+Відео]

У неділю, 19 липня, у Гощі відбулася товариська гра між місцевою аматорською командою ФК «Гоща-АМАКО» та ветеранами київського «Динамо». Більше імениті футболісти поступилися більш молодшим суперникам із рахунком 2:3.
У складі команди ветеранів «Динамо» на поле гощанського стадіону вийшли такі відомі в минулому футболісти, як Віталій Косовський, Олег Саленко, Артем Яшкін, Едуард Цихмейтструк. Щоправда, при всій майстерності професійних гравців, більш високі швидкості їх опонентів дозволили ФК «Гоща-АМАКО» досить швидко вийти вперед – 1:0. Незабаром після голу Володимира Хомончака відзначився його партнер і капітан «амаківців» Олег Буркалець (2:0).

Щоправда, до перерви динамівці скоротили відставання у рахунку після розіграшу кутового. В другій половині матчу команди обмінялися голами – спочатку Володимир Гайдук зробив рахунок 3:1, але майже відразу «біло-сині» сквитали один м’яч. Саме з рахунком 3:2 цей товариський поєдинок і завершився.

Саме свято у Гощі, яке, крім благодійного футбольного матчу, включало музичний виступ братів Яремчуків, для свої земляків організував виходець із села Симонова Віталій Скоцик – голова Аграрної партії України.

«Відпрацювавши півдня в полі влаштували в Гощі, що на Рівненщині, свято Зажинку. В гості завітали з гарною піснею Дмитро та Назарій Яремчуки а в футбол приїхали грати легенди українського футболу з кістяком футболістів Київського Динамо. Зірки зусиллями Дмитруліна та Цихмейструка відзначились двічі та ми перемогли 3:2 а чисельним болільникам подарували свято», - коротко прокоментував Віталій Скоцик це спортивно-музичне дійство.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщину завітають зірки українського футболу

Біля керма «Вереса» став колишній тренер запорізького «Металурга»

Більше фото з матчу ФК «Гоща-АМКО» - «Динамо» (Київ) – ветерани















На правах реклами