Ми у Facebook
20.07.2015, 16:30

На Рівненщині затримали п'яного водія з бурштином

Працівники ДАІ Рівненщини виявили водія, який керував автомобілем з явними ознаками наркотичного сп’яніння та перевозив в авто камінці, зовні схожі на бурштин.
Близько опівночі 18 липня інспектори взводу ДПС ДАІ з обслуговування міста Рівне під час відпрацювання Сарненського району на перехресті вулиць Суворова-Ковельська в місті Сарни зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», водій якого без потреби постійно виїжджав на смугу зустрічного руху. За кермом автомобіля перебував 40-річний місцевий житель. Під час перевірки документів та спілкування з водієм правоохоронці помітили, що у нього присутні явні ознаки наркотичного сп’яніння. У присутності двох свідків чоловікові запропонували проїхати для освідчення в медичний заклад, на що останній категорично відмовився.

На керманича працівники ДАІ склали адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан наркотичного сп’яніння).

Крім того, під час поверхневого огляду автомобіля інспектори ДАІ помітили поліетиленовий пакет, в якому знаходилось майже 300 грамів камінців, зовні схожих на бурштин-сирець.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сарненського РВ УМВС. Вилучені камінці направлені на дослідження. Правоохоронці встановлюють деталі та обставини події.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області

Читати також:

]

Подробиці стрілянини у Рівному

Бурштинокопачі з Рівненщини вчинили сутичку з житомирськими конкурентами





На правах реклами