Ми у Facebook
21.07.2015, 12:30

Рівненщина: відпочинок біля озера закінчився ножовим пораненням [+Фото]

До міліції 21 липня близько другої години ночі 36-річний житель села Суйми повідомив, що на березі озера в селі Півче його товариш наніс йому тілесні ушкодження.
Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група Здолбунівського районного відділу встановила, що дві сім’ї відпочивали на озері «Мілове» в селі Півче. Коли жінки з дітьми лягли спати, чоловіки продовжили застілля. Підігріті алкоголем, почали конфліктувати. Під час словесної перепалки 37-річний житель селища Мізоч схопив розкладного ножа та наніс один удар у живіт 36-річному товаришу.

Мешканець села Суйми з діагнозом проникаюче ножове поранення черевної порожнини госпіталізований в хірургічне відділення Здолбунівської центральної районної лікарні. Стан чоловіка тяжкий, за його життя борються медики.

Правоохоронці затримали раніше судимого зловмисника на місці злочину. Він притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень та опір представникам влади.

— За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за частино 1 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Здолбунівського РВ УМВС України в Рівненській області Олександр Панасюк. — Вирішується питання щодо затримання зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від п'яти до восьми років.

За матеріалами СЗГ УМВС України в Рівненській області

Читати також:

На Здолбунівщині втопився чоловік

На Рівненщині втопився 16-річний хлопець





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ