Ми у Facebook
22.07.2015, 09:15

На Рівненщині пройде «Вишиваний шлях»

Туристичний проект «Вишиваний шлях», який стартував з ініціативи Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», проходитиме також і через Рівненщину.
Зокрема, рівненський відрізок шляху, який вже включено до проекту, проляже Острозьким районом. Також ще передбачено функціонування додаткових екскурсій та туристичних напрямків, які охоплять Острозький та Здолбунівський райони. Рівненська частина маршруту повністю апробована велосипедистами нашої та сусідніх областей.

Загалом, «Вишиваний шлях» покликаний об’єднати Україну єдиним маршрутом, що проляже із Заходу на Схід, від Ужгорода до Харкова. Відкриття його заплановано на 24-ту річницю Незалежності України. Саме тоді відбудеться Всеукраїнський велопробіг «Ужгород – Київ – Харків».

Як відпочивали рівняни на теренах області дивіться ТУТ

Усіх бажаючих до запрошуємо долучитися до проведення моніторингу. Пропозиції про об’єкти туристичної інфраструктури, які варто включити до системи обслуговування маршруту, можна надсилати на електронну адресу: tourismoda@ukr.net.

Рівненські велосипедисти вже встигли побувати у селі Базальтове (Янова Долина), Дермансько-Острозькому національному природному парку та на Білому озері.

А загалом про маршрути проекту «Вишиваний шлях» можна дізнатися за посиланнями:

Рівненська частина маршруту: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=klrebwebihdqxein

Маршрут повністю: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=lasqatsemyeivest





На правах реклами