Ми у Facebook
23.07.2015, 14:15

Рівненщина: п'яний водій в'їхав у підводу і втік з місця ДТП [+Фото]

Працівники ДАІ Рівненщини затримали водія, який в стані алкогольного сп’яніння, на автомобілі, що перебуває на території України незаконно, скоїв ДТП та намагався втекти з місця події.
22 липня о 18:40 свідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на автодорозі «Вежиця-Рокитне-Борове», повідомила працівникам ДАІ, що невідомий водій, керуючи автомобілем «Фольксваген Пассат», зіткнувся із гужовою підводою, яка рухалась в попутному напрямку, та намагається втекти. Як з’ясувалося пізніше, в результаті ДТП водій гужової підводи отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в реанімаційне відділення Рокитнівської ЦРЛ.

Працівників ДАІ вирушив в напрямку місця події та виявили автомобіль «Фольксваген Пассат» з пошкодженнями, характерними для ДТП, у селі Рокитне, Рокитнівського району. За допомогою проблискових маячків та звукової сирени, водію подали жест про зупинку, однак останній його проігнорував, а навпаки збільшив швидкість. Утікаючи від правоохоронців, керманич неодноразово створював аварійні ситуації на дорозі, не зважав ні на пішоходів, ні на водіїв, чим наражав їх на небезпеку. Переслідування порушника тривало понад півгодини. Через 20 кілометрів на автодорозі в напрямку села Старе Село працівники ДАІ заблокували авто правопорушника, після чого водій з’їхав у лісовий масив та змушений був зупинитися.



Ним виявився 32-річний житель села Старе Село. Ні посвідчення водія, ні реєстраційних документів на автомобіль у водія не було.

Доставивши чоловіка в медичний заклад на освідчення, з’ясувалося що він керував транспортним засобом напідпитку, оскільки алкотестер зафіксував 1,1 проміле алкоголю у крові.

Крім цього, під час перевірки номерів вузлів та агрегатів вартові доріг встановили, що номерний знак згідно із базою ДАІ належать автомобілю «Джип Гранд Чероккі», а «Фольксваген Пассат» взагалі перебуває на території України з порушенням митних правил.

Автомобіль та водія доставили у Рокитнівський РВ УМВС. Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху) відкрито кримінальне провадження.

БІЛЬШЕ ФОТО з події

За матеріалами прес-служби УДАІ УМВС України в Рівненській області

Читати також:

На Рівненщині повісився чоловік

У Рівному самогубство: жінка викинулася з вікна





На правах реклами