Ми у Facebook
23.07.2015, 16:45

Березнівські лісівники придбали для воїнів АТО тепловізор

Протягом двох місяців березнівські лісівники віддавали свій одноденний заробіток на придбання тепловізора для воїнів АТО. На зібрані понад вісімдесят тисяч гривень вони купили потрібний для бійців прилад та передали його військовослужбовцям тридцятої бригади.
Військові подякували працівникам лісгоспу за тепловізор, адже завдяки йому вони повністю володітимуть ситуацією щодо переміщення ворогів у темну пору доби.

Під час шостої хвилі з Рівненщини призвуть більше тисячі чоловіків

«Крім того, місяць тому від колективу підприємства було відправлено нашим бійцям у зону АТО партію продуктів на суму 25 тисяч гривень – по десять мішків цукру та борошна, вермішель, тушковане м’ясо та інші харчі», - розповів директор Березнівського лісового господарства Олег Олексієвець.

Рівненщина: учасники АТО отримали 214 земельних ділянок

Також керівник підприємства зазначив, що Березнівський лісгосп не тільки допомагає тим, хто нині стоїть на передовій, але й членам сімей воїнів-земляків. Зокрема, виділяють їм безкоштовно дрова, а за потреби - надають матеріальну допомогу. «Це важлива робота, ми і надалі будемо підтримувати нашу армію і її воїнів», - зауважив Олег Олексієвець.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ