Ми у Facebook
23.07.2015, 18:30

Модний шопінг у період кризи: як зекономити

Незважаючи на тяжкий кризовий період, виглядати привабливо хочеться завжди. Для того, щоб зекономити на одязі й залишатись на висоті, варто дотримуватися простих правил.
Підвищення цін і низькі зарплати негативно позначаються і на можливості придбати щось для себе. Як бути у такій ситуації?

Намагайтесь купувати модний одяг у період знижок. Найчастіше вони діють перед святами.

Акція!!! Шуба – за півціни [+Фото]

Так ви зможете придбати бажані речі і зекономити водночас.

Акційний шопінг у Рівному від Злати Плази

Звертайте увагу на аксесуари - сумки, ремені, пркраси, хустинки тощо. Навіть простий недорогий одяг можна доповнити яскравими аксесуарами, що додасть вашому образу оригінальності.

Користуйтеся пропозиціями економ-магазинів. Такі заклади на піку популярності, особливо в період кризи. Там також можна знайти якісні речі.

Для тих, хто хоче зекономити на одязі максимально, завжди працюють секонд-хенди. Одяг з таких магазинів обійдеться дуже дешево, а речі там можна знайти непогані і хорошої якості. Просто перед використанням їх треба як слід випрати і попрасувати.

Найкращий варіант для тяжких часів - шиття. Якщо ви маєте власну швейну машинку, можете поекспериментувати і втілити свою фантазію в оригінальних образах. Зрештою, таке вміння ніколи не завадить.

Для тих, хто має модних бабусь є ще один варіант. Залізьте до них на горище. Велика імовірність того, що ви натрапите на купу одягу, який ще дуже непогано виглядає. Стиль ретро зараз в моді. Доповніть ретро-одяг сучасними аксесуарами і ви знову в списку модниць.





На правах реклами