Ми у Facebook
24.07.2015, 14:45

Депутат Рівнеради вимагає замінити перевізника на маршруті №37

Розірвати договори з несумлінними перевізниками автобусного маршруту №37 у Рівному просить депутат Рівненської міської ради та президент ГО "Союз перевізників України" Валентин Демчук.
Про це йдеться у депутатському запиті, поданому до міського голови Володимира Хомка вчора на сесії міськради, - повідомляє портал "Четверта влада".

"Перевізники вказаного маршруту, всупереч інтересам громадськості, внесли свої корективи у графік перевезення міського населення..., порушують встановлений розклад руху та не виконують останніх рейсів", - зазначено в запиті.

Також Демчук просить очільника міста негайно оголосити конкурс на перевезення пасажирів за цим автобусним маршрутом загального користування.

Офіс-менеджер ГО "Союз перевізників України" Ірина Пишнюк розповідає, що рівняни достатньо часто скаржаться на перевізників. Зазвичай вимагають пільогового проїзду, або ж люди не задоволені ставленням водіїв. У квітні, за словами Ірини Пишнюк, було звільнено недоросовісного водія - що вже є результатом злагодженої роботи організації та рінян.

Перевізники Рівненщини вибачаються перед пасажирами

Основною помилкою людей, котрі вирішили поскаржитися на водіїв-порушників , як правило, є те, що вони керуруються враженнями, а не фактами: "Найчастіше люди роблять помилку, коли вони передають свої емоції, а конкретної інформації стосовно перевізника, номера автобуса, часу можуть не надавати. Звісно, краще, коли є свідки. "Устами 2-х чи 3-з свідків підтверджується всяка істина"- повідомила Ірина.

Щоб дізнатися, як саме водіям і перевізникам робити попередження, як поскаржитись не недобросовісних водіїв, можна звертатися за номерами ГО "Союз перевізників України": (0362) 454557, +380 971311950 з 10 по 18 годину.





На правах реклами