Ми у Facebook
25.07.2015, 18:30

Рівняни отримають «Посилки Успіху» від Фонду Кличко

До двох загальноосвітніх закладів нашого району - Здолбунівської гімназії та ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 - наприкінці минулого тижня надійшли приємні повідомлення від Фонду Кличко про те, що вони увійшли до двадцятки переможців конкурсу «Посилка Успіху».
Проект цей започатковано Фондом трохи більше року тому. Головна його мета - сприяння розвитку спорту в Україні, а основ­не завдання - забезпечення юних спортсменів якісним необхідним базовим інвентарем для проведення тренувань. Тож у рамках проекту, з урахуванням вимог до організації шкільних занять з фізкультури, було розроб­лено так звану універсальну посилку зі спортивним інвентарем вартістю 10 тисяч гривень.

І такі посилки торік отримали вже 23 школи в різних куточках нашої держави. Цього літа також визначили 20 щасливчиків з усієї країни (і двоє з них зі Здолбунівщини!) - вони виконали усі конкурсні умови, зібрали на підтримку свого відео найбільше кліків «мені подобається» та вже очікують на «Посилки Успіху».

Але на Інтернет-сторінці Фонду Кличко запевняють, що проект триватиме й далі. Отож, вперед: можливо, це шанс отримати «Посилку Успіху» і вам!

Джерело: Нове життя





На правах реклами