Ми у Facebook
28.07.2015, 09:30

Рівнянам відшкодовують ПДВ

На рахунки платникам Рівненського району відшкодовано понад 66 млн. гривень податку на додану вартість.
За півроку до державного бюджету від платників Рівненського району надійшло 14,9 млн. гривень податку на додану вартість, що на 972,2 тис. гривень більше, ніж торік. Про це повідомила начальник ДПІ у Рівненському районі Ірина Олендер.

Про порядок сплати земельного податку фізичною особою

Зі слів очільниці інспекції, з початку поточного року, платникам, які перебувають у них на обліку, на розрахункові рахунки відшкодовано з бюджету 66,5 млн. гривень ПДВ.

Нагадаємо платникам податків, що з 1 липня 2015 р. введено в дію на постійній основі систему електронного адміністрування податку на додану вартість (ПДВ), тобто: реєстрація податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних обмежується сумою, розрахованою за певною формулою.

Щоб своєчасно зареєструвати податкові накладні в Єдиному реєстрі податкових накладних, платники ПДВ повинні обов’язково подбати про наявність коштів на електронних рахунках в системі електронного адміністрування ПДВ, або дочекатись збільшення реєстраційної суми за рахунок відображення у системі електронного адмініструванння ПДВ зареєстрованих в ЄРПН податкових накладних постачальників (збільшення вхідного ПДВ).

Рівняни продовжують поповнювати бюджет

Відповідно до вимог законодавства, на електронні рахунки в системі електронного адміністрування ПДВ платники податку зараховують кошти з власного поточного рахунку платника, відкритого в банківських установах, самостійно.





На правах реклами