Ми у Facebook
28.07.2015, 08:45

Бюджет Рівного знову поповнюють соцвнесками

Понад 120 млн. гривень єдиного соціального внеску надійшло до бюджету від платників Рівненського району.
Протягом січня-червня 2015 року надходження від сплати єдиного соціального внеску склали 120,8 млн. гривень., що на 7,4 млн. гривень більше від доведених планових показників.

В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 12,6 млн. гривень.

Рівне: податковий календар на липень

Станом на 1 липня 2015 року на обліку в ДПІ у Рівненському районі перебуває понад 3 тисячі платників ЄСВ, які використовують працю найманих працівників та щомісячно звітують про нарахування та утримання єдиного соціального внеску внеску.

Нагадуємо, звітність щодо єдиного соціального внеску суб’єкти господарювання можуть подавати засобами електронного зв’язку із застосуванням електронного підпису, на паперових носіях разом із електронною формою та, якщо у страхувальника менше п’яти осіб, то він може подати звіт у паперовому вигляді.

Рівняни продовжують поповнювати бюджет

Для електронного звітування платника потрібно завантажити відповідну програму та отримати електронний ключ, який Державна фіскальна служба України надає безкоштовно.

Звітність в електронному вигляді потрібно надсилати на єдину адресу Інформаційного порталу Державної фіскальної служби України .





На правах реклами