Ми у Facebook
03.08.2015, 09:00

У «Вересі» визначилися з ціною квитка на перший домашній матч

Вартість квитка на перший домашній поєдинок рівненського «Вереса» становитиме 50 гривень замість двох сотень, як планувалось дещо раніше. Вхід для членів клубу буде вільним.
Як розповів на прес-конференції виконавчий директор ФК «Верес» Євген Донцов, подібне рішення було ухвалене за рекомендацією наглядової ради клубу. Крім того, частину отриманих від продажу квитків коштів планується витратити на допомогу в лікуванні юного вболівальника «Вереса» Артема Оберемчука.

«Футбольний клуб, це не лише м’яч, футбольне поле та двадцять два гравці. Футбольний клуб у тому вигляді в якому ми будуємо «Верес», це соціальне явище. Ми маємо виховувати, допомагати і давати людям нову якість відпочинку та життя. Саме тому було прийняте рішення частину коштів отриманих від уболівальників на першому домашньому матчі віддати на лікування і реабілітацію Артема Оберемчука», – відзначив пан Донцов.

Нагадаємо, що перша ціна - 200 гривень за квиток на одну гру - анонсована керівництвом клубу, визвала бурхливу реакцію у вболівальників. Більшість відгуків про подібну «ініціативу» виявилися негативними, тому у «Вересі» вирішили знайти компромісне рішення. Зокрема, голова Рівненської обласної федерації Олексій Хахльов заявив, що це було ніщо інше як піар-хід, аби про «клуб заговорили усі».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Дебют відродженого «Вереса»: перший млинець виявися традиційним…

У «Вересі» розповіли про враження від першої перемоги

У другому турі, 1 серпня, «Верес» зіграє з командою «Інгулець», яка прийматиме рівненський клуб в селі Петрове, що у Кіровоградській області.

А першу домашню гру в Чемпіонаті України другої ліги рівненський «Верес» проведе в третьому турі 8 серпня проти ФК «Нікополь-НПГУ» із Дніпропетровщини.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ