Ми у Facebook
31.07.2015, 23:53

Курортний роман без наслідків

Сьогодні спробуємо дати пораду жінкам, які, дочекавшись відпустки, пускаються в дорогу на пошуки пригод. При цьому слід бути впевненим, що вас попереду чекає не тільки сонце, повітря і вода, але і романтичні вечори, які залишаться в пам'яті на довгі роки.
Багато представниць прекрасної статі мріють про курортний роман. Це може бути незаміжня дівчина, яка на відпочинку мріє знайти свою половинку, а може бути і досвідчена жінка, яка втомилася від рутинного побуту та мріє про скоромину курортну романтику.
Якщо ви зважилися на інтрижку, то варто задуматися про те, ким ви хочете бути - або ж ніжною і чуйною, якщо хочете знайти чоловіка, або ж фатальною жінкою, якщо мрієте про недовге, але палке кохання. Ви можете грати будь-яку роль і бути впевненою, що ваш секрет ніхто не відкриє. Тим більше, що, швидше за все, ви більше ніколи не зустрінете ваших курортних знайомих. Адже згідно зі статистикою, тільки 5-10 відсотків курортних романів переходять в тривалі стосунки або закінчуються офіційним оформленням стосунків.

Для початку поспостерігайте за чоловіками, щоб визначиться з об'єктом ваших устремлінь. Потім слід незначно проявити однозначний, але виявляйте не занадто наполегливий інтерес до майбутньої «жертви». Не забувайте, що чоловік вважає себе мисливцем і йому навряд чи сподобається бути здобиччю. Однак, не варто бути занадто зарозумілою - це швидко відштовхне вашого обранця.

Спробуйте знайти претендента вашого кола, щоб ви змогли спілкуватися «на одній мові». Тоді й вам буде цікаво, і вашому співрозмовнику. У жодному разі, слід уникати компаній старих дів або закомплексованих дамочок. Ви не зможете довго перебувати там, де постійно чимось незадоволені і весь час шукають недоліки. Якщо ви приїхали на курорт з подругою, то слід пам'ятати, що в такому випадку, про роман хтось та впізнає. Переконайтеся в тому, що подрузі можна довіряти.

Якщо ваш курортний роман почався, але протікає не так, як ви планували, то не слід відразу розривати стосунки. Дайте вашому обранцеві шанс проявитися себе.

Якщо ж побоювання виправдалися і дійсно це не те, що вам потрібно, то просто станьте раптом дуже зайнятою - розмовляйте по телефону, читайте, відвідуйте екскурсії або інші заходи, вередуйте і вимагайте витрачати на вас все більше і більше коштів. Це швидко відлякає чоловіка, і ви зможете знайти йому гідну заміну.

Пам'ятайте, що час на курорті летить непомітно і все швидко закінчується. Тому не вимагайте від вашого роману всієї глибини почуттів. Намагайтеся бути позитивно налаштованими і отримуйте максимум задоволень від курортного роману. Якщо ж ви все-таки планували на курорті знайти свою половинку, то дуже сподіваємося, що ви зможете поліпшити вищевказану статистику.

У кожному разі, курортний роман це справжнє романтичне пригода, яка надовго залишиться в пам'яті, а спогади будуть зігрівати вас холодними зимовими вечорами.





На правах реклами