Ми у Facebook
01.08.2015, 09:30

Тренер із США вчитиме рівненських бізнесменів успішності

Президент консалтингової компанії «Tesla 2», тренер із США Марк Уоррен навчатиме керівників та фахівців рівненських підприємств як розвивати свій бізнес. Він приїздить на Рівненщину вже у серпні на запрошення радника голови Рівненської облдержадміністрації Олексія Муляренка.
Фахівець світового рівня запропонує комплексний майстер-клас не тільки місцевим бізнесменам, а й колегам із сусідніх областей. Зокрема, під час першої частини він проведе тренінг про застосування інструментів LEAN (Лін) менеджменту на виробництві. А це цілий спектр сучасних методів та технологій, що допомагають швидко підвищити продуктивність виробництва, і тим самим перетворити компанію на успішну.

«Використання таких інструментів дозволили відомим японським компаніям TOYOTA, Sony, Toshiba, Hitachi перетворитися із маловідомих в конкурентноспроможні світового рівня», - розповів Олексій Муляренко в ході засідання робочої групи з питань залучення інвестицій в економіку області.



Тим часом під час другої частини заходу відбудеться дводенний практичний семінар. А після цього Марк Уорен проведе 8-тижневий виробничий тренінг безпосередньо на місцевих підприємствах, де разом з керівниками та групою ключових спеціалістів цих підприємств, вони будуть реалізовувати набуті знання та навички.

«Цей проект вперше реалізовується в Україні. І спрямований він на зростання економічної активності місцевого бізнесу, а відтак і підвищення виробничого та інвестиційного потенціалу Рівненщини в цілому», - зазначив радник голови ОДА Олексій Муляренко.

Ознайомитися із програмою семінару, а також зареєструватися на участь у ньому можна ТУТ





На правах реклами