Ми у Facebook
03.08.2015, 18:30

«Верес» зазнав першої поразки у чемпіонаті України [Фото+Відео]

У другому офіційному матчі Чемпіонату України з футболу у другій лізі рівненський «Верес» поступився з рахунком 1:3. У смт Петрове Кіровоградської області місцевий ФК «Інгулець» виявився відчутно сильнішим за відновлену рівненську команду.
Вже на третій хвилині господарі провели м`яч у ворота «Вереса» - забив Віталій Колесніков. На 38-й хвилині першого тайму вже Олександр Мішурінко проводить другий гол.

Гості скоротили рахунок у другій половині зустрічі, коли Олександр Лакуста на 56 хв примусив капітулювати стража воріт суперника.

Проте на 67-й хвилини третій і останній м'яч до свого активу записав гравець ФК «Інгулець» Ілля Ходуля. Отож, 3:1 на користь команди з Кіровоградщини.

Варто відзначити, що за ФК «Інгулець» на поле вийшов рівненчанин Микола Коляда, який зовсім недавно захищав кольори оржівського ОДЕКа.

Головний тренер «Вересу» Олег Лутков у флеш-інтерв’ю Kremen.tv прокоментував матч з «Інгульцем».

«Складно коментувати. У порівнянні з тижневою давністю абсолютно провалили гру, футболісти не виконали те, що їм говорили на установці. Програли усю боротьбу, всі єдиноборства. Думаю, що команда суперника була більше заряджена на перемогу. Це у нас було присутнє в першій грі зі «Скалою», а не в цьому матчі. Коментувати немає особливо чого», - поділився враженнями після звітної гри головний тренер рівненчан Олег Лутков.

Протокольні дані.
«Інгулець» — «Верес» — 3:1 (2:0) (Колєсніков, 3; Мішуренко, 38; Ходуля, 66 – Лакуста, 57)
«Інгулець»: Бобров, Ходуля, Пащенко, Кобець, Голуб, Коляда (Тарануха, 81), Запорожець, Отрок (Саф’яник, 79), Сокол, Мішуренко, Колєсніков (Перін, 74)
«Верес»: Нагірний, Бурдіян, Гальчук, Лакуста, Жовтюк, Скоцький (Абатуров, 72), Коблюк (Голубка, 46), Лазар, Цурупін, Нікіфоров (Міліщук, 6), Шутов
Попередження: Пащенко, 70 — Бурдіян, 27; Цурупін, 30; Нагірний, 66.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Дебют відродженого «Вереса»: перший млинець виявися традиційним…

У «Вересі» розповіли про враження від першої перемоги









Запис всієї гри:



Огляд гри:








На правах реклами