Ми у Facebook
04.08.2015, 14:15

На Рівненщині сталося вбивство

Подія трапилася у пункті прийому склотари Рокитного.
Про раптову смерть 20-річного рокитнівчанина Дмитра у міліцію повідомила медсестра швидкої медичної допомоги центральної районної лікарні.

Як встановила слідчо-оперативна група, третього серпня о пів на одинадцяту мешканець Рокитного Дмитро перебував на роботі у пункті прийому склотари райцентру. У цей час до нього підійшли двоє осіб, один з яких без жодних пояснень почав бити кулаками 20-річного хлопця. Від нанесених побоїв той знепритомнів. Медики, яких викликали на місце події, на жаль, не змогли його врятувати. Під час надання допомоги рокитнівчанин помер у машині швидкої.

Рівненщина: 14 років за жорстоке вбивство

Згідно із висновком експерта смерть настала внаслідок черепно-мозкової травми. Працівники міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний Сергій, житель села Масевичі Рокитнівського району.

Рівненщина: жінці винесли вирок за вбивство чоловіка

— За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника Рокитнівського райвідділу міліції Олександр Муханьков. — Чоловік затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.





На правах реклами