Ми у Facebook
05.08.2015, 10:15

На Млинівщині спіймали конокрадів з Рівного

Із пасовища у селі Мошків, що на Млинівщині, невідомі викрали пару коней, котрі належать місцевому жителю. Причетних до події осіб правоохоронці встановили за кілька годин після повідомлення на «102», коли ті ще не встигли збути живий товар.

18-річний та двоє 20-річних мешканців Рівного добре знаючи, що селяни не завжди забирають свою худобу на нічліг до господарств, вирішили відвести коней із пасовища та продати їх так званим заготівельникам. План дій вони узгодили і, як з’ясується пізніше, вже неодноразово відпрацьовували його у Рівненському районі, де за такою ж схемою викрали вісьмох коней.

На Рівненщині викрили підпільну лабораторію для обробки бурштину

Уночі кримінальне тріо перевело коней місцевого жителя із Мошкова до Радова, де припнули їх у лісосмузі. Попередньо вони знайшли через мережу Інтернет покупця та вже очікували його на автобусній зупинці. Саме там вони й зустрілись зі слідчо–оперативною групою. На запитання міліціонерів: «Звідки ви, що тут робите, кого чекаєте?», хлопці відповідали в різнобій, чим і викликали підозру.



- Цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), - повідомив начальник Млинівського РВ УМВС Сергій Волков. – Викрадених коней повернули потерпілому. Триває досудове розслідування.


За матеріалами Млинівського РВ УМВС
України в Рівненській області

Читати також:

ФОТО - У Рівному в маршрутки відмовили гальма і вона в'їхала в огорожу

ФОТО - Жахлива ДТП у центрі Рівного





На правах реклами