Ми у Facebook
05.08.2015, 14:30

У Рівному ремонтують вулицю Гагаріна [+Фото]

Незважаючи на літні відпустки міські комунальники використовують кожен погожий день для ремонту доріг та дворових територій.
Зокрема, нині тривають роботи на вулиці Гагаріна. Тут комунальники на всій протяжності вулиці Гагаріна замінюють бордюри. Усе це є логічним продовженням ремонту перехрестя вулиць Черняка-Гагаріна, який відновили декілька місяців тому.



Нагадаємо на відрізку дороги від перехрестя Черняка-Гагаріна і до перехрестя з вулицею Кн.Романа проектом передбачено роботи по проведенню капітального ремонту дорожнього полотна та тротуарів із заміною бордюрів.




Третина рівнян вважає дороги у місті жахливими





Крім того, нині активно тривають роботи по асфальтуванню дворових територій. Щонайменше вже у 23 дворах навели лад. Серед них вулиці: Студенська, 1, Кіквідзе, 22, , уся вулиця Спартака, Вулиця Відінська, 36, 38, 39, 40, Крушельницької, 62а, Чорновола, 17, Шухевича, 4, Вербова, 38, 44, Коновальця, 22, Пр. Миру, 7,9, 10, уся вулиця Корнинська (тротуари), реконструкція у районі Нового двору біля церкви, тротуари по вул. Данила Галицького, тротуари в районі поліклініки № 3, що на вул. Макарова та ін.
Цьогоріч комунальники планують встигнути зробити набагато більше, аніж за минулі два роки. Адже у 2015 році казначейство вперше не затримує виплат.



Депутатів Рівнеради просять заборонити будівництво біля продуктового ринку






На правах реклами