Ми у Facebook
05.08.2015, 20:00

Чому жінки стають коханками?

Ні для кого не секрет, що деякі жінки віддають перевагу стосункам з одруженими чоловіками. Чому ж так відбувається?
Роль коханки у нашому суспільстві строго засуджується. Але чомусь багато жінок все ж дозволяють собі зав'язувати стоосунки з одруженими чоловіками. Які ж причини такої неприйнятної поведінки?

Самооцінка.Деякі жінки увагу одруженого чоловіка в свою сторону вважають своїм досягненням і пишаються цим. Факт того, що вона «зробила це», підвищує її низьку самооцінку і додає впевненості в собі. І навіть якщо насправді це не так, це змушує її почувати себе задоволеною собою, навіть іноді найщасливішою в житті, але це жорстокий самообман. Вона змогла «вкрасти» прихильність того, хто вже перебуває у шлюбі. Незважаючи на те, що ця жінка може здатися на перший погляд впевненою і незалежною, насправді нею керує почуття страху і незахищеності.



Влада. Жінка, яка спить з одруженим чоловіком, відчуває над ним особливу владу. Вона може «керувати» тим, у кого вже є дружина і дитина. Ця влада взяла верх над вірністю і відданістю, і цей факт тільки посилює вплив коханки. Вона чудово розуміє, що її коханий не наважиться відкрити правду про зраду своїй дружині, що дає їй повний контроль над ситуацією. Але важливо пам'ятати, що будь-яка влада - це міфічна сила, якій рано чи пізно прийде кінець.

Бажання саме такого роду стосунків.Ще одна причина, по якій деякі жінки стають коханками одружених чоловіків, це те, що вид таких відносин їх повністю влаштовує. Такі жінки часто не жадають шлюбу і сім'ї, а одружений чоловік цього не зажадає від них. Вони розуміють, що такий чоловік здатний дати їм відносини без жодних зобов'язань, оскільки у нього вже є своя сім'я.

Адреналін.Це звучить безглуздо, але інтрижка такого роду це - свого роду прилив адреналіну, а це в свою чергу привабливий фактор, заборонений плід і постійний потяг. Така таємничість здається привабливою.

Фінансова захищеність.Зрілий одружений чоловік зазвичай фінансово забезпечений. У нього часто є робота, яка годує його родину. Так що жінка, яка крутить з ним інтрижку, розуміє, що він так само може дати їй все, що вона хоче. На відміну від деяких холостяків, він може дозволити собі це. Такий собі вид розкішного життя без зобов'язань на майбутнє.

Незважаючи на так звані "переваги" ролі коханки, романи з одруженими чоловіками несуть руйнівний характер. Страждає не лише сім'я чоловіка, а й сама звабниця. Адже, в більшості випадків, через певний час коханка знову лишається самотньою біля "розбитого корита". Так не може продовжуватися все життя. Кожна жінка унікальна і повинна знати собі ціну, та й релігійні переконання українського народу грають не останню роль в цьому питанні.

Статті до теми:

Чоловіча та жіноча зрада: у чому різниця?

Сім рівнів подружньої сумісності

Заміж після 30-ти: плюси та мінуси пізнього заміжжя





На правах реклами