Ми у Facebook
06.08.2015, 15:35

Вже в суботу рівненський “Верес” проведе перший домашній матч

Першу домашню гру в Чемпіонаті України другої ліги рівненський «Верес» проведе в третьому турі 8 серпня проти ФК «Нікополь-НПГУ» із Дніпропетровщини.
Вартість квитка на перший домашній поєдинок рівненського «Вереса» становитиме 50 гривень замість двох сотень, як планувалось дещо раніше. Вхід для членів клубу буде вільним.


У «Вересі» визначилися з ціною квитка на перший домашній матч


Як розповів на прес-конференції виконавчий директор ФК «Верес» Євген ДОНЦОВ, подібне рішення було ухвалене за рекомендацією наглядової ради клубу. Крім того, частину отриманих від продажу квитків коштів планується витратити на допомогу в лікуванні юного вболівальника «Вереса» Артема Оберемчука.

Враження від першої перемоги "Вереса"

«Футбольний клуб – це не лише м’яч, футбольне поле та двадцять два гравці. Футбольний клуб у тому вигляді, в якому ми будуємо «Верес», це соціальне явище. Ми маємо виховувати, допомагати і давати людям нову якість відпочинку та життя. Саме тому було прийняте рішення частину коштів, отриманих від уболівальників на першому домашньому матчі віддати на лікування і реабілітацію Артема Оберемчука», – відзначив пан Донцов.





На правах реклами