Ми у Facebook
06.08.2015, 10:30

На Рівненщині бабуся палила стерню і ледь не згоріла сама

Подія трапилася у Млинівському районі.
05 серпня о 12:45 в Службу порятунку Млинівського району за номером «101» надійшло повідомлення, що у селі Пекалів в приватному господарстві горить стіг соломи. На місце події було направлено черговий караул 6-ї державної пожежно-рятувальної частини.

У центрі Рівного пожежа

Прибувши на місце події виявилось, що за декілька метрів від господарчої будівлі та приватного житлового будинку горить стіг соломи (складений у тюки), вогонь у будь-яку мить може перекинутися на господарство. Вогнеборці за допомогою водяного ствола швидко ліквідували пожежу та не допустили розповсюдження вогню за межі осередку загоряння.

На момент прибуття рятувальників у дворі приватної садиби знаходився автомобіль швидкої медичної допомоги.

У центрі Рівного спалахнула пожежа [+Відео]

Встановлюючи всі передумови виникнення пожежі працівниками Держслужби з НС було з’ясовано, що 71-річна бабуся підпалила стерню у себе на городі. Внаслідок різкого пориву вітру вогонь миттєво перекинувся на післяжнивні залишки сусіднього господарства. Не контрольоване полум’я набрало загрозливих масштабів та перекинулось на тюкований стіг соломи.

На Рівненщині сталася нічна пожежа

Жінка почала розкидати тюки соломи щоб не допустити розповсюдження вогню на господарчу будівлю сусіда. На допомогу кинулась ще одна місцева жителька, але зарадити дві жінки страшному полум’ю не змогли. Внаслідок боротьби з вогнем пенсіонерка 1944 року народження отримала 60% опіків тіла ІІ-ІІІ ступенів. Наразі у важкому стані перебуває у Млинівській ЦРЛ. Громадянка 1978 року народження допомагаючи старенькій бабусі отримала опіки руки І-ІІ ступенів, доставлена до лікарні.





На правах реклами