Ми у Facebook
16.08.2015, 19:00

"Мегаподія" подарує рівнянам iPnone5S на концерті "Студія 95 квартал” і гурту “Дзідзьо”

Івент-агенція «Мегаподія» продовжує підготовку до грандіозного концерту “Студії 95 квартал” та гурту “Дзідзьо”, який відбудеться 13 вересня на стадіоні «Мототрек» у Рівному. Днями стало відомо, що підчас концерту організатори заходу подарують рівнянам популярний мобільний телефон Apple iPhone 5S!
Для того щоб взяти участь у акції потрібно:

- купити квиток у точках продажу;
- заповнити анкету в брендованій палатці на майдані Незалежності до 31 серпня;
- відвідати концерт 13 вересня за участю “Студії 95 квартал” та “Дзідзьо”, де і буде проведено розіграш iPhone 5S та інших цінних подарунків.


У місті знову буде «Рівне. Літо. Музика» [Програма заходів]


Квитки, придбані до оголошення акції, також прийматимуть участь у розіграші, за умови якщо їх власники заповнять анкету для участі в конкурсі. У розіграші телефону iPhone 5S братимуть участь лише ті анкети, які будуть зареєстровані до 31 серпня.

Для усіх скептиків хочу зазначити, Ми цінуємо свою репутацію, тому всі розіграші у нас проходять максимально прозоро. – каже директор агентства «Мегаподія» Роман Яворський. – Вам потрібно лише заповнити анкету, і можливо щасливим володарем телефону станете саме ви.

Вперше у Рівному відбудеться персональна виставка індійського фотохудожника

До слова, «Мегаподія» вже розпочала перші акції, завдяки яким 4 щасливчики отримали квитки на концерт. Першою прийшла забрати свій подарунок рівнянка Яна Криштальська. Дівчина поділилася із друзями афішею концерту у соцмережі «ВКонтакті» і за допомогою випадкового генератора чисел була обрана переможцем.

Квитки можна придбати у брендованому наметі на майдані Незалежності (Щодня з 11 до 18 години), мережах магазинів «Музон» та КТС, кав’ярнях «Базікало», у ТРЦ «Екватор» у магазині «Pocket store » на сайті kasa.in.ua
Кількість квитків обмежена.
Довідки за телефоном 067 150 13 09.







На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ