Ми у Facebook
19.08.2015, 08:30

"Укрпошта" переводить передачу телеграм в електронний формат

З серпня 2015 року Укрпошта пропонує всім клієнтам скористатися новими можливостями послуги «Електронне повідомлення», яке є аналогом традиційної телеграми.
Відтепер послуга «Електронне повідомлення» стала для споживачів ще привабливішою. Для надання звичайному електронному повідомленню офіційного статусу, Укрпошта пропонує поставити на ньому позначку «Засвідчене», що дозволить потім законно пред’явити його в будь-якій установі.

Укрпошта запускає мобільний додаток

Крім того, написавши у повідомленні теплі вітальні слова, його можна прикріпити до художньої листівки, обраної за бажанням клієнтом, та привітати адресата зі святом.

Аби скористатися послугою з відправлення електронного повідомлення, клієнту необхідно завітати до одного з відділень Укрпошти та, заповнивши бланк, надати текст повідомлення в електронному або паперовому вигляді. Далі повідомлення буде надіслано у поштове відділення за адресою одержувача та вручене йому на паперовому носії або передано на електронну адресу.

Укрпошта припиняє відправку пошти на території проведення АТО


Укрпошта також пропонує замовити додаткову послугу з SMS-повідомлення адресата про надходження на його ім’я електронного листа. Послуга є доступною у випадку, якщо поштове відділення автоматизоване.

На відміну від звичайних телеграм, послуга «Електронне повідомлення», яку пропонує Укрпошта, має суттєві переваги в тарифах та термінах доставки, що дозволяє клієнту заощаджувати час та кошти.

Для прикладу, вартість звичайного електронного повідомлення за 1 слово становить 0,60 грн (без ПДВ), за повідомлення термінове – 1,20 грн (без ПДВ). Якщо клієнт хоче вручити повідомлення адресату на художній листівці, за неї доведеться додатково заплатити 4 грн., знову ж таки без ПДВ.

Запис на електронному повідомленні «Засвідчене» коштуватиме 2,50 грн.

Термінове електронне повідомлення буде доставлено адресату в межах міста та між обласними центрами за 3 год., звичайне повідомлення – за 6 год.





На правах реклами