Ми у Facebook
21.08.2015, 19:45

Топ 10 найкращих мотоциклів 2015

Без усяких сумнівів список кращих новинок року очолює високотехнологічний трековий супер-байк Kawasaki H2R і, так званий, дорожній H2. Поки що жоден серійний мотоцикл не дозволяє випробувати якісь навіть потойбічні відчуття швидкості і потужності під час їзди, як це властиво H2R.
Машина буквально нафарширована сучасною електронікою, яка стежить за стійкістю переднього колеса, а першосортні підвіски і гальмівна система створюють всі умови для моторності цієї немаленької моделі. Kawasaki H2 / H2R - повністю новий продукт японської компанії, який дав фору в 2015 році всім конкурентам.

1 - KTM 390 Duke





Ми ставимо на перше місце KTM 390 Duke, тому що цей роадстер успадкував всі характеристики свого старшого брата 1290 Super Duke R, але в той же час зберіг маленький движок. До того ж варто згадати, що в мотоциклі залишиться точне, гостре і зручне управління, яким так славиться KTM.

2 - BMW R1200R / RS





Десятка просто не могла обійтися без «баварців». Новий BMW R1200R з технологічним і потужним двигуном не просто цікавий, але й популярний. Німці відмінно попрацювали над якістю і функціональністю, тому не варто сумніватися, що мотоцикл став одним з кращих в 2015 році.

3 - Yamaha R3





Kawasaki і Honda дуже хвацько увійшли на ринок зі своїми мотоциклами невеликого класу (250, 300, 500 кубиків). Бюджетна вартість таких моделей стала дуже привабливою і дозволила компаніям непогано заробити на цьому. Цього року Yamaha включилася в боротьбу за цей сегмент, і вийшов R3.

4 - Aprilia Tuono





Ще одна грандіозна модель від італійців. Aprilia Tuono отримає збільшений 1100-кубовий движок, завдяки якому ви зможете зриватися з місця за частки секунди. Цей нейкід в 2015 році став одним з найкращих. Могутній двигун і повний комплект спортивної електроніки обіцяють видати вибухові характеристики.

5 - MV Agusta Stradale 800





Хлопці з MV Agusta зробили чудовий дизайн. Мотоцикл виглядає цікаво і завзято, незважаючи на те, що це туристичний байк з можливістю установки бічних сумок і настроюється вітровим склом. Оновлена 798-кубовая трійка зробила цей мотоцикл ще більш привабливим.

6 - Kawasaki Vulcan S





Ми не маємо нічого проти турінг байків преміум класу, і тому Vulcan S потрапив у цей ТОП. У Kawasaki вийшов більш ніж свіжий мотоцикл, з усіма характеристиками преміум сегменту і модним зовнішнім виглядом. Але, завдяки дизайну, задивитися на цю модель може кожен.

7 - Suzuki GSX-S1000





Схоже на те, що 2015 став роком «літрових» спортбайков, але Suzuki представляє свій GSX-S1000 для вуличних доріг. Цей двигун вже добре показав себе в попередніх моделях, а на 2015 рік отримав поліпшену тягу. До того ж стритфайтер доповнюється системою ABS, повністю новою підвіскою і оновленим дизайном, тому GSX-S1000 дуже цікава модель.

8 - Yamaha FJ-09





З тих пір як на світ з'явився мотоцикл Yamaha FZ-09, всіх цікавило лише одне питання: чому мотоцикл здається настільки недоробленим? При першому ж погляді здавалося, що це лише щось перехідне. І тепер, з виходом FJ-09, фанати марки Yamaha можуть видихнути, тому що цей бюджетний спорт-турер отримав все, чого так не вистачало.

9 - Aprilia RSV4 RR





Дуже цікавим мотоциклом стала нова гоночна версія RSV4 від Aprilia. У 2015 році італійці додали в мотоцикл оновлений двигун, який утримався в рамках гоночних змагань і в той же час додав потужності. Буде цікаво подивитися, на що здатний новий Aprilia RSV4 RR і не втратив він у якості управління після збільшення у кінських силах.

10 - Kawasaky Versys





На десятому місці ми ставимо відразу кілька моделей від Kawasaki з оновленою лінійкою Versys. Модель Versys 650 давно завоювала собі ім'я одного з найцікавіших, функціональних і практичних мотоциклів. З оновленням в цю модель приходять нова підвіска і гальма, а також свіжий дизайн, на який з минулого року нарікали фанати марки. Такі ж зміни були встановлені на більш потужну версію 1000 класу. І до того ж лінійка Versys поповнюється моделлю LT - перепрофільована спеціально для туристичних поїздок.





На правах реклами