Ми у Facebook
26.08.2015, 18:00

Скоро в Україні презентують новий вітчизняний трилер

Фільм матиме назву «Загублене місто». Автори прогнозують, що стрічка складе конкуренцію голлівудським блокбастерам.
Головна українська кінопрем'єра осені відбудеться 1 жовтня. Стрічка розповідає про паралельні світи. Результатом невдалого експерименту стала техногенна катастрофа, наслідки якої лишаються невивченими. У зоні відчуження з’являються лише мародери. Звичайні люди в цій місцевості дивним чином зникають. Головні герої картини – мрійливий мародер, жінка, що втратила сім’ю та засуджений суспільством науковець – волею обставин опиняються у незвичайному місті з власними законами. Чи можна втекти від долі? Що робити, коли твій світ змінився назавжди?




Усі актори, задіяні у фільмі «Загублене місто», українські. Дмитро Лінартович, головний актор фільму «Той, хто пройшов крізь Вогонь», та Костянтин Лінартович, що зіграв Богдарна Хмельницького у фільмі «Гетьман» (2015), тут виконали ролі другого плану. Також у фільмі знімалися провідні актори театру і кіно Валерій Легін, Євген Капорін та інші.

20 фільмів про Другу світову війну, які варто подивитися українцям

Картина створена кіностудією художніх фільмів ім. О.Довженка за підтримки Державного агентства з питань кіно. На момент зйомок, бюджет фільму складав 6 млн. грн.

Перший український фільм жахів «Синевир» тепер і на телеекранах [+Відео]





На правах реклами