Ми у Facebook
27.08.2015, 09:15

Рівненщина: затримано усіх осіб, причетних до нападу на родину скупника бурштину

Оперативники управління карного розшуку спільно з колегами Кузнецовського міськвідділу затримали ще двох осіб, причетних до розбійного нападу на родину у селі Великі Цепцевичі Володимирецького району.
Нагадаємо, 14 серпня близько другої години ночі четверо осіб у камуфльованій формі та балаклавах проникли у будинок 38-річного місцевого жителя через відчинене вікно. Нанісши кілька ударів господарю палицею та вистріливши із пневматичної зброї в його сторону, зловмисники зв’язали чоловіка та його матір. Невідомі вимагали гроші. Та почувши, що до будинку хтось під’їхав, нападники покинули оселю ні з чим.

ВІДЕО: на Рівненщині відбувся збройний напад на родину скупника бурштину

- Оперативники карного розшуку встановили всіх чотирьох осіб, причетних до розбійного нападу, - повідомив заступник начальника УМВС України в Рівненській області Володимир Голубош. - До двох зловмисників, 17-ти та 18-ти років, яких затримали одразу, суддя застосував запобіжний захід у виді домашнього арешту. Днями правоохоронці розшукали ще двох зловмисників, 19-річного та 21-річного місцевих мешканців. Наразі вже встановлена їхня причетність до скоєння двох грабежів та чотирьох крадіжок з проникненням у приміщення та будинки.

На рішення суду вони чекатимуть у СІЗО м. Рівне.

За матеріалами СЗГ УМВС України
в Рівненській області

Нагадаємо:

Рівненщина: 4 підозрюваних у скоєнні розбійного нападу заарештовано [+Фото]

Розбійний напад на Рівненщині: жорстоко побили чоловіка і обікрали хату





На правах реклами