Ми у Facebook
27.08.2015, 16:15

У рівненського "Вереса" троє нових гравців

Народний клуб «Верес» Рівне продовжує активно працювати на трансферному ринку. Днями контракти із клубом підписали ще три молоді футболісти.
Перший із них – уродженець Дубна Назар Мельничук. Футбольну кар’єру Назар розпочав у клубі «BRW-ВІК» із Володимира-Волинського. Потім два сезони провів у луцькій «Волині», виступаючи за команду U-21. У минулому сезоні виступав за дублерів кіровоградської «Зірки».



ДОСЬЄ:

Назар Тарасович Мельничук

Дата народження: 24.02.1995

Зріст: 178 см

Вага: 69 кг

Амплуа: захисник

Рівненський "Верес" готується до матчу

Ще один новачок – дев’ятнадцятирічний Богдан Денега. Він розпочав свій шлях у футболі з дитячо-юнацької спортивної школи в Івано-Франківську. Виступав у першості ДЮФЛ за місцеву «Ніку». У 2012-2013 роках також у Вищій лізі ДЮФЛ грав уже за столичне «Динамо». Упродовж минулого року виступав також за футбольний клуб «Калуш» у рамках обласних змагань.



ДОСЬЄ:

Богдан Ігорович Денега

Дата народження: 10.06.1996

Рівненський "Верес" повернувся з перемогою

Третій новачок команди, який вже підписав контракт із «Вересом» - Артур Каськов. Він найдосвідченіший із згаданої трійки. Артур народився у місті Новомиколаївка Запорізької області. Футбольну кар’єру розпочав у школі запорізького «Металурга». Виступав також за одеський «Чорноморець», чернівецьку «Буковину», донецький «Олімпік», футбольні клуби «Полтава» та «Суми». У минулому сезоні за сумчан Артур Каськов провів дев’ять матчів і забив один гол. В активі Артура виступи за збірні України U-17 (3 матчі), U-19 (15 матчів, 1 гол) та U-21 (1 матч).



ДОСЬЄ:

Артур Геннадійович Каськов

Дата народження: 18.11.1991

Зріст: 181 см

Вага: 73 кг

Амплуа: нападник

У Рівному презентували нових гравців "Вереса" [Фото] [+СПИСОК]

До слова, тренерський штаб народного клубу продовжує працювати над можливим посиленням складу. Нагадаємо, трансферне вікно в Україні зачиняється 31-го серпня.

За матеріалами інформаційної служби НК «Верес»





На правах реклами