Ми у Facebook
01.09.2015, 12:45

На старті другого кола чемпіонату області «Маяк» переграв ОДЕК [+Відео]

В останній літній вік-енд на Рівненщині відновилися матчі чемпіонату області з футболу – стартувало друге коло. В центральній грі 10 туру сарненський «Маяк» вдома здолав оржівський ОДЕК і суттєво зміцнив свої лідируючі позиції.
Перемогу у Сарнах господарям приніс дальній удар Сергія Степанюка у другому таймі. Рахунок 1:0 зберігся до завершення матчу і дозволив «Маяку» набрати 26 очок та залишитися на першому місці в турнірній таблиці.

Другим у чемпіонаті продовжує йти радивилівський «Сокіл», котрий в гостях здолав кузнецовський «Ізотоп-РАЕС». На третю сходинку піднявся ФК «Малинськ» - у березнівському дербі малинські футболісти просто розгромили «Случ», який представляє районний центр (7:0).

До категорії сенсацій варто віднести перемогу ФК «Вельбівне» у виїзній грі проти ФК «Садове». Навіть у меншості повпред Острожчини зумів зберегти переможний рахунок 2:1 у Садовому.

Інший представник Гощанського району – ФК «Гоща-АМАКО» - «в суху» обіграв здолбунівський «Волинь-Цемент» на його ж полі.

Результати матчів 10 туру в першій лізі:

ФК "Садове" - ФК "Вельбівне" – 1:2, "Ізотоп-РАЕС" - "Сокіл" – 0:2, ФК "Малинськ" -"Случ" – 7:0, "Волинь-Цемент" - ФК "Гоща-АМАКО" – 0:2, "Маяк" - ОДЕК" – 1:0


Турнірна таблиця Чемпіонату області після десятого туру.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Чемпіонат області з футболу: після 4 туру турнірну таблицю очолив «Маяк»

Чемпіонат області з футболу: «Маяк» пішов у відрив, а «Сокіл» ще раз здивував










На правах реклами