Ми у Facebook
03.09.2015, 15:00

ОДЕК поступився у першій грі 1/8 фіналу Кубка України

Невдалим виявися вояж оржівського ОДЕКа до Вінниці. Єдиний представник Рівненщини поступився місцевому ФК з рахунком 0:2 і серйозно ускладнив завдання виходу до наступної стадії Кубка України серед аматорів.
Перший тайм матчу ФК «Вінниця» - ОДЕК завершився «сухою» нічиєю. Першу тріщину захист оржівців дав на 62-ій хвилині, коли гості пропустили перший м'яч. За три хвилини до завершення поєдинку оржівська команда пропустила другий гол, програвши весь поєдинок із результатом 0:2.

Протокольні дані.
ФК «Вінниця» — ОДЕК (Оржів Рівненського р-ну Рівненської обл.) — 2:0 (0:0)
Голи: Браславський, 62; Волошинський, 87.
Центральний міський стадіон (Вінниця) 1000 глядачів.


Загалом, перші матчі 1/8 Кубка України серед аматорів 2015 року були зіграні у восьми населених пунктах України. Цікаво те, як діаметрально протилежно відрізняється відвідуваність цих матчів. Так наприклад в Теребовлі на гру місцевої «Ниви» проти винниківсього «Руху» зібралося цілих 4000 глядачів, а в Хлібодарівці на гру «Колос» — «Інгулець-2» їх прийшло тільки 80.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Кубку України серед аматорів рівненські команди дружно зазнали фіаско

ОДЕК «вирвав» путівку до 1/8 фіналу Кубка України

Нагадаємо, що оржівський клуб єдиний із трьох повпредів Рівненщини продовжить боротьбу за Кубок України. Так, ФК «Малинськ» за сумою двох матчів поступився львівському СКК «Демня», а сарненський «Маяк», програвши на власному полі «Збручу» з Волочиська Хмельницької області з рахунком 1:3, відмовився їхати на гру-відповідь.






На правах реклами