Ми у Facebook
04.09.2015, 09:39

Вночі підірвали прокуратуру Рівненської області

Сьогодні вночі до міліції надійшло повідомлення від чергового прокуратури Рівненської області, що о 01.15 перед входом триповерхового приміщення обласної прокуратури на вулиці 16-го Липня стався вибух невідомого предмета, в результаті чого пошкоджено будівлю.
Про це повідомили з СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події на чолі з керівництвом обласного управління міліції, встановила, що в результаті вибуху уламками пошкоджено чотири вікна на першому поверсі та два – на другому у вигляді отворів діаметром до одного сантиметра. На покритті плитки тротуару біля входу в приміщення прокуратури виявлено воронку діаметром 8-9 сантиметрів та глибиною майже 9 міліметрів. З місця події вилучено рештки вибухового пристрою, які направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи.

- За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт), - повідомив начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов. – Внаслідок вибуху ніхто не постраждав, у цей час у будівлі знаходився лише черговий, який і почув підозрілий шум та повідомив міліцію.

Правоохоронці встановлюють обставини цієї події, а усіх тих, хто став свідками чи кому відома будь-яка інформація щодо вибуху, просимо повідомити за номером телефону 102. Конфіденційність гарантована.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ