Ми у Facebook
04.09.2015, 12:15

На Рівненщині міліціонери затримали наркоторговця

Ілюстративне фото

Співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Сарненського райвідділу з колегами обласного апарату під час оперативної закупки у місті затримали чоловіка, який збував засіб, зовні схожий на наркотичний.
Про це повідомили з СЗГ УМВС України в Рівненській област(за матеріалами ВБНОН).

35-річний мешканець Сарн за 250 гривень продав шприц ємкістю 5 мл., в якому знаходилося 1 мл. речовини, зовні схожої на наркотичний засіб «опій ацетильований». Правоохоронці шприц вилучили і направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи.

Увага! Розшукують рівнянина, який виготовляв наркотики

— Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 (незаконний збут наркотичних засобів, вчинене особою, яка раніше скоювала злочин у сфері незаконного обігу наркотиків), — повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС Ігор Крутій. — Після отримання результатів еспертизи вирішуватиметься питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.


Рівненщина: до в'язниці передавали наркотики в цигарках [+Фото]


У ході досудового розслідування міліціонери з`ясували, що чоловік уже перебував на лаві підсудних за скоєння крадіжки та злочин у сфері незаконного обігу наркотиків. Тепер за скоєне чоловіку загрожує від шести до десяти років позбавлення волі.






На правах реклами