Ми у Facebook
05.09.2015, 19:00

Чому Рівне - місто мого щастя?!

Останній випуск рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!" приурочено до Дня незалежності та Дня міста Рівне. Редактор Ольга Данилюк написала у редакторській колонці про те, чому для неї Рівне стало і є містом щастя.
Кажуть, що треба побачити багато різного, щоб зрозуміти, що є воістину твоїм! Ця теза підходить до практично всіх сфер нашого життя. Щоб навчитися цінувати мир, треба побачити війну, щоб вміти помічати добро, треба не раз „наступити на граблі” від лихих людей, щоб вірити у щирість, варто навчитися знімати з інших ганебні маски…

Для того, щоб відчувати щастя та передавати його іншим, треба мати внутрішній стан спокою, світла та любові. Адже зовнішні чинники можуть змінюватися, а от сонце всередині може осяяти не тільки власний шлях, а і тих, хто вас оточує. І навпаки. Їх сяючі очі, щирі емоції та трепетні почуття змушуватимуть вас посміхатися щодня і дарувати натхнення на кожен день.


ЧИТАТИ СТАТТІ З ЖУРНАЛУ


Кожен з нас будує своє місто щастя… Яке починається з нашого особистого будинку, з того, на якому фундаменті він збудований. В основі його сипучий пісок чи міцний камінь, лунає у вашій оселі щирий сміх чи ллються сльози?! Далі від будинку йде дорога віри в майбутнє, яка поєднує вас з іншими людьми та розбудовує різноманітні сфери життя. У місті щастя є також мости любові, які з’єднують серця  тих, хто має щирі почуття одне до одного. Є у місті і церква віри, яка виступає орієнтиром-поводирем впродовж життя. Багато місць для розваг, атракціонів та затишних кафешок й кав’ярень…

Місто щастя наповнене посмішками, щирістю, сонцем, творчістю, натхненням та щирим коханням… А ще живуть там незвичні люди, які не жалкують про минуле, цінують кожну хвилинку сьогодення та впевнені у щасливому завтра. Вони не зневажають, не принижують, не заздрять, не проклинають. А навпаки – вірять, надіються, люблять, поважають, розвиваються, мріють.


ЧИТАТИ СТАТТІ З ЖУРНАЛУ


Така картинка витає в рожевих мріях, таким, зазвичай, бачать життя діти і таким його бачу я. Адже для мене наше місто, МОЄ РІВНЕ, є містом щастя, в якому я народилося, виросла і живу до нині. Це місто, в яке хочеться повертатися, куди хочеться запрошувати друзів і яке хочеться відкрити для світу.

Добре знаємо про те, що і у нас є чимало проблем, які потребують негайного вирішення, є купа планів, які хотілося б зреалізувати саме у нас і є віра у те, що Рівне буде справжнім європейським місто. І не тільки я, а і всі рівняни, називатимуть наше місто – Містом свого щастя!





На правах реклами