Ми у Facebook
06.09.2015, 15:18

ВІДЕО - Рівненські футбольні фанати побили вболівальників з Києва [+Відео]

Зовсім не п`ятою перемогою рівненського "Вереса" у чемпіонаті запам`ятається гра рівнян проти київського "Арсенала". А масовою бійкою, яку зчинили рівненські "фанати" (яку приставку додати до слова "фанати" - кожен вирішить для себе сам після прочитаного і побаченого).
Цього разу молодики не зупинилися на розпалюванні фаєрів, вибіганні на поле чи псуванні майна міста, ламаючи стільці на стадіоні. У балаклавах та, затуляючи обличчя майками, вони напали на декількох десятків фанатів київського "Арсенала", коли ті організовано покидали стадіон і рухалися до автобуса. Зчинилася масова бійка. Тривала вона доти, доки не втрутилися представники НК "Верес". А обличчя багатьох із нападників таки чітко видно на відео.

ПОВНЕ ВІДЕО МАТЧУ



В результаті нападу двом вболівальникам київського "Арселала" довелося надавати медичну допомогу та зупиняти кров. Постраждав і один із правоохоронців, які намагалися зупинити бійку.
Чи потрапила бійка та чергові безчинства здичавілих рівнян до протокому інспектора матчу і чи чекають на НК "Верес" якісь санкції - наразі невідомо.

За матеріалами "Прес Центр".





На правах реклами