Ми у Facebook
09.09.2015, 19:45

У Дубно виник конфлікт через базарні кіоски

8 вересня у мікрорайоні Базарчика йшла боротьба між власниками і продавцями кіосків та представниками Дубенської міської ради.
Міська рада в цьому мікрорайоні планує зробити дорогу, а тому хоче знести кіоски. З усієї кількості кіосків, що там стояли залишилось тільки два, бо в них були документи. Зараз триває судова тяганина в двох різних судах. Прокуратура в особі міської ради судиться з власниками кіосків аби вони їх забрали з цієї території.

У Дубно хочуть відновити аеропорт: є інвестор [+Фото]

І сьогодні б їх уже зруйнували, проте правоохоронці не дозволили. Оскільки є ухвала Дубенського суду, в якій зазначено «…припинити дії Дубенської міської ради». Власники кіосків не погоджуються з діями міської ради. Вони укладали договір, платили орендну плату. Коли ж термін дії договору закінчився і міська рада не захотіла продовжувати його, власники продовжували платити оренду, а тому договір автоматично пролонгувався. Вони вкладали кошти, розробляли проектні пропозиції щодо розміщення кіосків. А тим часом їх водили за ніс.

-Вони хочуть забрати у нас аби віддати землю під кіоски комусь багатшому, – вважає одна з продавців. Зараз на них тисне і міська рада, і прокуратура, тому що вони заважають конкурентці Левінській О., власниці магазину «Лев». Власники погоджуються, що коли суд прийме рішення не на їхню користь, вони заберуть кіоски, але ж хто подумав про робочі місця цих продавців.

Замок князів Любомирських (м.Дубно)

Міський голова Антонюк В.М. прокоментував Інформаційному порталу м. Дубно цю ситуацію і ось що сказав:

-Кіоски в тому місці заважають тому, що мають проводитись роботи по укладенню тротуарної доріжки. Дорога там – один з напрямів розвитку міста. На сьогодні, договір про оренду з міською радою та власниками кіосків не укладений. Ми їм пропонували інше місце для ведення торгівлі аби вони не заважали проведенню робіт. Я завжди йду на компроміси і готовий розмовляти з людьми.

У Дубно парк прикрашають надзвичайні дерев'яні скульптури [+Фото]

За матеріалами 03656.com.ua





На правах реклами