Ми у Facebook
14.09.2015, 07:30

Для учасників АТО держава дала півмільйона

Постраждалі учасники АТО отримуватимуть реабілітаційну допомогу, в тому числі й психологічну. На це з держбюджету виділено майже 50 мільйонів гривень.
Гроші можуть отримати рівненські лікувальні та санаторно-оздоровчі заклади. А для цього вони повинні подати свої пропозиції та пройти тендерні процедури, які проводить Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

До участі в тендері запрошуються підприємства, установи, організації та заклади будь-якої форми власності, що здійснюють заходи з соціально-психологічної реабілітації.

Також участь у конкурсі можуть брати волонтерські, громадські організації, обласні та районні центри соціальних служб для сім’ї та молоді, госпіталі ветеранів війни, санаторно-курортні та реабілітаційні установи.

Інформація щодо проведення конкурсних торгів на закупівлю послуг з психологічної реабілітації, вимоги до тендерної документації розміщено на офіційному веб-сайті Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Додаткову інформацію щодо участі в торгах можна отримати в Відділі соціальної, професійної адаптації та психологічної реабілітації за телефоном (044)281-0831 або зробивши запит на електронну адресу vpr2014@ukr.net/





На правах реклами