Ми у Facebook
14.09.2015, 09:45

У рівненській багатоповерхівці ледь не згорів чоловік

Пожежа трапилась вчора, 13 вересня о 00:50.
13 вересня о 00:50 в Службу порятунку за номером «101» почали поступати повідомлення, що в місті Рівне по вулиці Князя Романа, 4 з квартири йде дим.

Рятувальники, прибувши на місце події, встановили, що пожежа виникла у квартирі на 4-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Сходові марші п’ятиповерхівки були повністю задимлені. Одне відділення вогнеборців в апаратах захисту органів дихання швидко проникли у палаюче помешкання. Відразу біля дверей було виявлено непритомного чоловіка. Рятувальники винесли його на свіже повітря та до приїзду медиків застосовуючи реанімаційні заходи привели чоловіка до свідомості, повідомили у ГУ ДСНС у Рівненській області.

Тим часом, друге відділення пожежників за допомогою водяних стволів швидко ліквідували пожежу. Вже близько першої ночі пожежу було локалізовано, а о 02:00 повністю ліквідовано.

Зважаючи на сильне задимлення на верхніх поверхах, рятувальники здійснили по квартирний обхід та евакуювали на вулицю 14 громадян, з яких двоє малолітніх дітей. Через півгодини, після провітрювання сходових клітин, мешканці повернулись до своїх квартир.

У епіцентрі загорання - трьохкімнатній квартирі вогнем було пошкоджено балконну раму, міжкімнатні двері, речі домашнього вжитку, закопчено стіни та стелю, знищені шафа та ліжко в одній із кімнат.

Господар квартири, 1973 року народження, отримав термічні опіки полум’ям нижніх кінцівок ІІ ступеня, опіки верхніх дихальних шляхів та отруєння продуктами горіння. У важкому стані госпіталізований у відділення детоксикації Рівненської обласної лікарні.

Причина пожежі та завдані вогнем матеріальні збитки встановлюється.





На правах реклами