Ми у Facebook
15.09.2015, 20:00

Із «сексом за розкладом» порівняла рівнянка щоденне виконання гімну школярами перед уроками

У соцмережах ця тема викликала бурхливе обговорення.
Нагадаємо, що «Ого» повідомляло, хто змушує школярів Рівного розпочинати ранок з гімну. Цю новацію запровадили вже у кількох школах міста. Батьки школярів її зустріли по-різному.
-Вважаю, що цілком достатньо було б починати з гімну і підняття прапору, наприклад, кожен понеділок, як варіант, - написав у Facebook Олег Кордонець.

Рівнянка Алла Ліхачова пригадала, як в період СРСР вчителька української мови змушувала їх кожен урок розпочинати з української пісні.
-Ми тоді її ненавиділи. Згодом я стала їй вдячна, бо вивчила народних пісень. У моєї дитини виконання гімну спротиву не викликає, хай співає, буде знати всі куплети, - додала Алла Ліхачова.


Рівняни у соцмережах сперечаються, чи потрібно школярів змушувати щоранку співати гімн


Рівнянці Анні Махно ідея подобається:
-У мого малого в школі гімн звучить замість дзвінка на перший урок. І треба бачити, як ці першокласнички почувши перші нотки швиденько стають біля парт струнко. Окремі підспівують. а от сьогодні мене застав дзвінок на урок в коридорі, коли я завела малого. І знаєте, що я побачила? Старшокласники, які не встигли до дзвінка зайти до класу, стояли в коридорі і співали Гімн. і мене це приємно вразило.


Рок-версія гімну України порвала інтернет [+Відео]


А ось зачинатель дискусії Наталка Пастухова була категорчина:
- Пробачте мені за таке порівняння, але яким би чудовим та корисним не був секс, займатисяо ним щодня за розкладом, визначеним хорошим лікарем, то неправильно.






На правах реклами