Ми у Facebook
16.09.2015, 21:30

В Острозькій академії презентували "Санітарочку Раю"

Презентували збірку Олександр Ірванець та Іван Малкович.
Збірку віршів «Санітарочка Рая» сьогодні презентував для студентів Острозької академії український письменник та поет, член літературного угруповання «Бу-Ба-Бу» Олександр Ірванець. Допомагав автору презентувати книгу її видавець, власник і директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович.

Острозька академія на потреби українських військових передала автобус

- Головний вірш збірки називається „Травнева балада“. Проте Іван, як професійний видавець, знає, як краще зачепити читача, тому і назву книги — „Санітарочка Рая“ — він обрав за сюжетом вірша. Іван Малкович є упорядником книги, і вона повністю зібрана на його смак. Я вважаю, що можна не мати інших видань Ірванця, а лише мати цю одну основну книжку і читати її у потрібний для вас час, - розповів студентам Олександр Ірванець.



До збірки вибраних поетичних творів входять не лише вже відомі читачам поезії, а й ті, що були написані відносно недавно і ще не друкувалися. Збірка видається в серії книг «Українська Поетична Антологія» («УПА») видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА». Почалася серія із видання збірок Ліни Костенко й Тараса Мельничука, а на сьогодні до неї вже входять книги Юрка Позаяка, Віктора Неборака, Назара Гончара та багатьох інших. Збірка Ірванця є тринадцятою у цьому списку.

Ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник: Об'єднання вузів на Рівненщині неможливе [+Відео]

- Ми купуємо найдорожчий папір для цієї серії книг, це нам не завжди окуповується, але я розумію, що ці книги, ці автори потрібні українцям, тому ми повинні продовжувати нашу серію.

Усі охочі наприкінці заходу могли придбати збірку О. Ірванця «Санітарочка Рая», а також інші книги із серії «УПА». Національному університету «Острозька академія» І. Малкович подарував повну серію книг.

Острозька академія у трійці лідерів за якістю абітурієнтів



За матеріалами www.oa.edu.ua





На правах реклами