Ми у Facebook
16.09.2015, 13:45

Дороги до західних кордонів України покращать за гроші сусідів

Ремонт доріг мають провести за рахунок польського кредиту.
Україна отримає від Польщі 100 мільйонів євро пільгового кредиту на поліпшення прикордонної інфраструктури.

Які дороги відремонтують у Рівному у 2015 році [+Відео]

Планується, що залучення пільгового довгострокового кредиту від польського Уряду сприятиме реалізації транзитного потенціалу України, забезпеченню легшого та більш прозорого проходження митниці легковим та вантажним транспортом шляхом автоматизації процесів, якісному покращенню стану прикордонних доріг.

Залучення польського кредиту має на меті в кінцевому результаті забезпечити активізацію двосторонньої торгівлі України з ЄС, а також зробити перетин кордону більш легким та комфортним для українських громадян та будь-якого виду транспорту.

Зокрема, отримані кредитні кошти підуть на фінансування робіт щодо покращення стану автомобільних доріг у Львівській та Волинській областях, що ведуть до пропускних пунктів «Грушів», «Угринів», «Смільниця», «Ніжанковичі» та «Краковець».

Також Угода передбачає модернізацію та встановлення скануючих систем огляду транспортних засобів та систем інтелектуального відео контролю в пунктах пропуску «Ягодин» Волинської області та «Рава-Руська», «Краківець» і «Шегині» Львівської області. Це значно посилить контроль за перетином товарів кордону, зменшить можливість зловживань та корупції, а також значно пришвидшить процес проходження митниці, повідомляється на сайті Мінфіну





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ