Ми у Facebook
17.09.2015, 07:35

Старшокласники Рівненщини, візьміть участь у конкурсі "Мій вчитель - найкращий"!

1 вересня на Рівненщині розпочався обласний конкурс учнівських творчих робіт “Мій вчитель - найкращий”. Запрошуємо учнів 8-11 класів та студентів училищ, технікумів та коледжів до участі! Напишіть твір про свого улюбленого вчителя - і отримайте гарні призи!
Разом з редакцією "ОГО" співорганізаторами конкурсу стали управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та Рівненський державний гуманітарний університет.

Як взяти участь
Учасниками Конкурсу можуть бути учні 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Рівненської області, а також учні вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

На конкурс потрібно надіслати власну творчу роботу обсягом не більше 2 друкованих сторінок формату А4, присвячену одному з педагогічних працівників свого навчального закладу. Розкажіть, чому ви вважаєте свого вчителя найкращим, за що ви його любите і поважаєте - саме цього ми чекаємо від учасників. До твору можна додати й фото вашого улюбленого вчителя.

Як оформляти роботу
До есе та творчої роботи учасник Конкурсу додає на окремому аркуші або в окремому файлі таку інформацію про себе: прізвище, ім’я, по батькові, число, місяць та рік народження, назву навчального закладу, клас або курс, домашню адресу, домашній та мобільний телефони (якщо є) та фотографію портретного типу (в друкованому або електронному форматі). Фотографію бажано надавати в електронному вигляді, записану окремим файлом, а не вставлену у текст твору. У випадку, якщо учасник є неповнолітнім, обов’язковим є надання письмової згоди одного з батьків на участь дитини в Конкурсі, використання її фото в ЗМІ та подальше отримання інформації від організаторів конкурсу. Дана згода має бути подана або на паперовому носієві, або в електронному форматі у відсканованому вигляді. Текст згоди повинен мати такий вигляд: “Я (прізвище, ім’я, по батькові) даю згоду на участь моєї дитини (прізвище, ім’я, по батькові) в обласному конкурсі учнівських творів “Мій вчитель - найкращий”, використання її фото та творчої роботи в ЗМІ в будь-якому вигляді впродовж будь-якого часу та подальше отримання інформації від організаторів конкурсу. Число, підпис”.

Куди надсилати роботи
Роботи разом із інформацією про учасника та згодою батьків слід надсилати за адресою організаторів: Видавничий дім “ОГО”, вул. Шкільна, 2, м.Рівне, 33000. На конверті або пакеті або в темі електронного листа з конкурсною роботою та документацією обов’язково слід робити позначку: “Мій вчитель - найкращий”.

Організатори радять учасникам подавати всі роботи саме в електронному вигляді, на e-mail (електронну адресу) vg2001@ukr.net .

Роботи учасників публікуватимуться на Рівненському інформаційному порталі Ogo.ua. Там само, в міру надходження та обробки конкурсних робіт, публікуватиметься і список учасників, чиї роботи допущені до участі в конкурсі.

Терміни проведення конкурсу
Початок прийому робіт – 1 вересня 2015 року, закінчення прийому – 25 вересня 2015 року, робота журі — до 2 жовтня 2015 року, визначення та оголошення переможців – до 10 жовтня 2015 року.

Переможці будуть відзначені дипломами та подарунками. Відзнаки отримають не лише учні, а й вчителі!

Нагородження переможців буде приурочено до Дня працівників освіти - першої неділі жовтня.

Розкажіть про свого вчителя всім - візьміть участь у конкурсі "Мій вчитель - найкращий"!

Телефони для довідок: (050) 339-39-85, (098) 500-47-60.

До теми:

У Рівному вже пролунали перші дзвоники [+Фото]

Час починати готуватись до вступу-2016

Де рівняни можуть скачати всі підручники в електронному вигляді





На правах реклами