Ми у Facebook
17.09.2015, 11:15

Рівненські митники тричі ловили контрабандистів

Як повідомляє начальник Рівненської митниці Олег Вавровський, у серпні митниками встановлено три резонансні правопорушення.
Зокрема, в зоні митного контролю поста «Городище» в громадянки Республіки Білорусь було виявлено, серед інших, лікарський засіб «Тарен», який включений до списку психотропних речовин. Документів на право переміщення через митний кордон цього засобу вона не мала.

Житель Рівненської області попався на контрабанді спецзасобів для стеження

Під час здійснення митного контролю у громадянки Російської Федерації виявлені лікарські засоби трамадол та феназепам. Обіг даних ліків також обмежений.

На Рівненщині судитимуть групу “наркобаронів”

А ще під час здійснення прикордонно - митного контролю у громадянина України була виявлена подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору. Можлива кваліфікація правопорушення за ознаками злочину передбаченого ст. 305 Кримінального кодексу України.

Всього за минулий місяць Рівненською митницею ДФС заведено 46 справ про порушення митних правил на суму 9,8 тис. грн. У 19 справах вилучено предметів правопорушень на 7,4 тис. грн. Посадовими особами митниці розглянуто 20 справ та накладено штрафів на загальну суму 78 тис. грн.





На правах реклами