Ми у Facebook
17.09.2015, 18:45

Як рівненські рятувальники показували свою «крутість»

З нагоди Дня рятівника пригадаємо, як під час святкування Дня міста в останню неділю серпня рівненські рятувальники проводили акцію «Крутий пожежник».


На головній площі Рівного рятувальники влаштували виставку пожежно-рятувальної техніки та обладнання. Всі охочі мали змогу приміряти бойовий одяг вогнеборця, посидіти в пожежно-рятувальному автомобілі, ознайомитися зі спорядження рятувальників та сфотографуватися на згадку.



Піротехніки головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій продемонстрували своє обладнання та муляжі різноманітних боєприпасів, які вони знешкоджують на території Рівненщини.

17 вересня - День рятівника! Вітаємо рівнян!

А родзинкою акції став конкурс «Крутий пожежник». Спочатку рятувальники по черзі піднімали пожежну висувну драбину. Поступово її вагу збільшували за допомогою скаток пожежних рукавів. Потому вогнеборці виконали присідання з однією драбиною, а згодом – і з двома одночасно. Також вони переносили в руках на певну дистанцію відразу по дві пожежні мотопомпи та скатки великих пожежних рукавів.



На завершення силового конкурсу пожежні «стронгмени» покатали в аварійно-рятувальному автомобілі найменших глядачів, штовхаючи майже 3-тонну машину лише силою рук.

За інформацією «Рівне-1».





На правах реклами