Ми у Facebook
16.02.2016, 15:00

Рівненські легкоатлети взяли "золото" та "срібло" на чемпіонаті України

Представники Рівненської області – вихованці Костопільського ліцею – здобули нагороди на Чемпіонатах України з легкої атлетики та з легкоатлетичних метань. У скарбничці рівненських легкоатлетів - золоті, срібні та бронзові медалі.
Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів у приміщенні проходив 12-13 лютого в Сумах. На цих змаганнях відбувся відбір до збірної України, яка 27 лютого у Мінську візьме участь у матчевій зустрічі з однолітками з Білорусі та Литви.

На турнірі, що зібрав майже 450 атлетів, брали участь вихованці та випускники Костопільського обласного ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту.

Золоту медаль чемпіона України з бігу на 1500 м здобула Вікторія Ковба, її результат 4:44.73. Срібну нагороду у бігу на 2000 м з перешкодами завоював Дмитро Пачковський, пробігши дистанцію за 6 :01.38. За Дмитром фінішував, з третім результатом, Павло Білий (6:01.53) та четвертим перетнув лінію фінішу випускник ліцею - Олексій Цицюра ( 6:02.26).

Чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих проходив 12-14 лютого у Мукачевому. На цих змаганнях також виступали вихованці Костопільського обласного ліцею-інтернату.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Юні рівненські легкоатлети відзначилися на Чемпіонаті України в Запоріжжі

Рівненські легкоатлети зібрали вражаючий врожай нагород у Луцьку

Зокрема, переможцем у метанні списа серед дорослих став випускник ліцею Микола Шама, метнувши спис на позначку 76 м 92 см. Бронзову нагороду здобув випускник ліцею Дмитро Шеремет, його спис опустився на позначці 71 м 63 см.

Серед юніорів непоганий результат випускники ліцею: срібну нагороду у метанні списа здобув Олександр Козубський, його результат 68 м 55 см, четвертим у цій же дисципліні став Віталій Гулов (66 м 2 см) та шостий результат у Олександра Звіздецького (61 м 77 см).

Отже, Микола Шама здобув ліцензію на Кубок Європи з метань, що проходитиме у 12-13 березня у місті Арад (Румунія), а Олександр Козубський - на участь у чемпіонаті світу серед юніорів.






На правах реклами