Ми у Facebook
18.09.2015, 07:30

Рівнян, які розподілятимуть лікарняні багодійні внески, уже вибрали

Фото www.gorod.cn.ua

Відбір кандидатур на членство у наглядовій раді при міському управлінні охорони здоров'я Рівного практично завершено.
Як писало «Ого», рівняни братимуть участь у розподілі лікарняних благодійних внесків. Для цього міський голова Рівного розпорядився створити наглядову раду при міському управлінні охорони здоров'я з представників громадськості, медзакладів тощо.

- У наглядовій раді буде 15 осіб, - розповіла "Ого" начальник міського управління охорони здоров'я Вікторія Покоєвчук. - Третина з них це будуть медпрацівники. Решта — громадські діячі. Формування нагядової ради практично завершене. Адже положення про неї і її формування ми розмістили на сайті управління і в соцмережах ще півтора місяця тому. Також пропонували громадським організаціям Рівного включити до неї своїх представників. Окрім медиків, у наглядовій раді є правники, представники Асоціації «Діабетик», громадської організації батьків дітей з муковісцидозом тощо. Втім, якщо ще хтось захоче стати членом наглядової ради, чи приймати їх — вирішуватиме сама рада. Тільки для цього їй доведеться змінити положення про наглядову раду, оскільки ним кількість членів обмежена 15 особами.

У Рівненському діагностичному лікуватимуть без благодійних внесків

За задумом, наглядова рада має брати участь у розподілі лікарняних благодійних внесків, шукати додаткове фінансування для медзакладів, контролюватиме проведення тендерів із закупівлі медикаментів та обладнання для них.





На правах реклами