Ми у Facebook
19.09.2015, 12:00

19 вересня - День фармацевта. Вітаємо!

Щороку в третю суботу вересня в Україні відзначається День фармацевтичного працівника. Вітаємо усіх фармацевтів із професійним святом!
Це свято встановлено в Україні «…на підтримку ініціативи Міністерства охорони здоров'я України та враховуючи значний внесок працівників фармацевтичної галузі в охорону здоров'я населення…» згідно з Указом Президента України «Про День фармацевтичного працівника» від 7 вересня 1999 року № 1128/99.

Фармацевт — це молодший спеціаліст з середньою фармацевтичною освітою, який працює в аптеках, аптечних складах, контрольно-аналітичних лабораторіях, фармацевтичних фабриках і виробництвах, на підприємствах хіміко-фармацевтичної промисловості, в органах управління фармацевтичної служби, фармацевтичних фірмах, підрозділах державної служби України лікарських засобів, науково-дослідницьких інститутах й навчальних закладах. Сфера діяльності фармацевта - це лікарські засоби. Відтак, щоразу, відвідуючи аптеку, ми спілкуємось саме із сьогоднішніми "винуватцями свята".

Ми зобов'язані фармацевтам ефективними ліками та медичними виробами, більш швидким одужанням і гарним самопочуттям. Сьогодні, в день вашого професійного свята, прийміть найщиріші вітання від OGO.ua! Здоров'я і благополуччя, гарного настрою за будь-якої погоди вам та вашим близьким!

А нашим читачам пропонуємо дізнатись про ті винаходи талановитих фармацевтів, якими щодня користуємося, але не знали, що дякувати за їх створення ми повинні саме фармацевтам. Отже, що немедичного, але вкрай важливого і корисного винайшли видатні фармацевти минулого?

Читайте далі!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ