Ми у Facebook
20.09.2015, 10:30

Як на Рівненщині побилися два села [ОФІЦІЙНА ВЕРСІЯ]

Цього тижня у коментарях на OGO.ua обговорювали як в області побилися два села. В результаті майже тридцять мешканців сусідніх сіл зійшлися у двобої. Як наслідок – троє людей опинились в лікарні. А нещодавно стало відомо, що неповнолітній учасник бійки помер. Тому нагадуємо про обставини події.
Бійка між майже тридцятьма мешканцями обох населених пунктів зав’язалася на автодорозі між селами Березове та Глинне поблизу урочища "Юзефіна".

Про те, що сталася сутичка, до міліції повідомив невідомий. Згодом правоохоронці отримали ще три повідомлення про отримання тілесних ушкоджень. Зі струсом головного мозку, раною брови та забоєм спини у лікарню села Березове після обіду звернулися 45-річний, а із відкритим переломом лівого передпліччя — 21-річний місцеві мешканці.

А вже ввечері в реанімаційне відділення Рокитнівської центральної районної лікарні із відкритою черепно-мозковою травмою госпіталізували неповнолітнього жителя села Дроздинь, учня місцевої школи.

На Рівненщині побилися два села: троє людей в лікарні

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, з’ясувала, що конфлікт між жителями села Дроздинь та Березове виник ще вранці в смт Рокитне в піцерії, де ті відпочивали. З’ясувати стосунки вони вирішили в обумовленому місці. Жителі села Березове поїхали додому, зібрали 15 чоловік та чекали на дорозі між селами своїх опонентів, які незабаром прибули майже у такій же кількості. Тож по обіді мешканці обох сіл зійшлися у двобої, який для трьох його учасників закінчився у лікарні.
Крім того, учасники бійки пошкодили автомобіль "Форд Транзит", що був залишений неподалік епіцентру події.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події та встановлюють осіб, причетних до інциденту.





На правах реклами