Ми у Facebook
22.09.2015, 12:30

Рівненщина: пенсіонерку обікрала її ж сусідка

Час від часу 28-річна мешканка Рокитнівського району допомагала 76-річній односельчанці по господарству. Все б нічого, якби за такого «сприяння» із будинку двічі не зникли гроші.
Два роки тому помічниця вкрала у жінки із схованки 200 гривень. За це зловмисницю тоді покарали 80 годинами громадських робіт. Однак відмовитися від допомоги самотня пенсіонерка не змогла і знову покликала односельчанку у поміч.

Зловмисниця знову спокусилася на чужі гроші. Вже у березні цьогоріч вона вкрала із гаманця потерпілої, який завчасно вгледіла у шафі господині, 700 гривень.

На Рівненщині вкрали мотоцикл

Як повідомив т.в.о. начальника Рокитнівського РВ УМВС України в Рівненській області Олександр Муханьков, за цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Після закінчення досудового розслідування справу з обвинувальним актом скерували до суду.

На судовому засіданні підсудна свою вину визнала повністю та щиро розкаялась. Представники Феміди призначили покарання у виді позбавлення волі на один рік, встановивши іспитовий строк на аналогічний термін.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ