Ми у Facebook
23.09.2015, 12:15

Німеччина передала у Рівне гуманітарну допомогу

Зокрема, до області надійшли медичне обладнання, милиці, інвалідні крісла.
Представники товариства «Гуманітарна допомога Україні з Баварії» привезли до Рівного медичне обладнання, милиці, інвалідні крісла. Усе це вони передали управлінню праці та соціального захисту населення міськвиконкому, Рівненському пологовому будинку, центральній міській лікарні та притулку для неповнолітніх, що в Олександрії.

До слова , за час багаторічної співпраці баварське товариство надало значну допомогу різним соціальним та медичним закладам Рівного та області, передає прес-служба Рівненської міської ради.

Торік німецькі благодійники привезли медичного обладнання (лікарняні функціональні ліжка, матраци для хворих з опіками, дефібрилятори, інвалідні візки тощо), яке розподілили між Рівненським військовим госпіталем та міською лікарнею, на 200 тисяч євро. За їх сприяння свого часу було організовано практику для рівненських неврологів та безкоштовні операції для мешканців Рівного у лікарні «Милосердні брати» у м. Регенсбурзі, стажування у дитсадку «Святої Маріен» міста Оберфіхтах.

Крім того, організовано гастролі дитячого танцювального колективу «Полісяночка», а також відпочинок рівненських дітей у німецьких сім’ях, повідомляє "Радіо Трек".





На правах реклами