Ми у Facebook
24.09.2015, 18:15

На Рівненщині чоловіки вкрали на заправці спиртне та побили продавця

Інспектори ДАІ оперативно затримали осіб, які причетні до скоєння кримінального правопорушення на автозаправній станції, поблизу села Користь Корецького району.
23 вересня, близько 13-ї години, до чергового управління Державтоінспекції від працівників автозаправної станції надійшло повідомлення, що двоє невідомих осіб, рухаючись автобусом «Міцубісі Темса Престиж», білого кольору зайшли в приміщення магазину АЗС, взяли спиртне та не розрахувавшись, попрямували до виходу.

Оператор автозаправки попросив заплатити за алкогольні напої, які взяли чоловіки, однак у відповідь почув, що вони цього не робитимуть і нанесли працівнику АЗС тілесні ушкодження. Окрім того зловмисники, виходячи з магазину, пошкодили зовнішнє дзеркало автомобіля «Джилі МК Крос», що був припаркований на території автозаправки.

Черговий управління ДАІ орієнтував всі наряди Державтоінспекції, які в той час несли службу неподалік, на автомобіль «Міцубісі Темса Престиж», що рухається в напрямку міста Рівне.

Через короткий проміжок часу в селі Федорівка Корецького району працівники ДАІ помітили та зупинили транспортний засіб, що підпадав під орієнтування.

Як з’ясувалося, автомобілем «Міцубісі Темса Престиж» керував 37-річний киянин. Окрім водія, в автобусі перебувало ще 24 пасажири.

На місце події інспектори ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Корецького РВ УМВС України в Рівненській області.

Відомості за цим фактом внесено до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Корецького РВ УМВС. Проводиться перевірка.

За матеріалами прес-служби Департаменту ДАІ МВС України

До теми:

Рівне: подробиці смертельної ДТП, в якому загинув батько 4 дітей

ФОТО з місця смертельної ДТП на Млинівщині

Жахлива ДТП на Рівненщині: одна людина загинула, двоє - в реанімації





На правах реклами